En la notícia d’aquesta setmana us portem un contingut molt més personal!

Aquest últim temps, des de l’inici de la pandèmia, ha sigut curiós per a l’equip de BiSC: una gran part de les persones que el conformem hem estat teletreballant des de casa, de manera que el contacte personal entre nosaltres ha disminuït.

De mica en mica ja estem tornant a la presencialitat. Dissabte passat, 20 de novembre, i gràcies a la millora de la situació epidemiològica, vam poder reunir-nos per veure’ns i fer una jornada d’excursió pel Massís de Montserrat. Vam poder passejar a gust per la natura, sentir l’olor d’humitat dels arbustos, i sobretot xerrar i aprofitar per conèixer les noves incorporacions més recents de l’equip.

Al començar la ruta, ben d’hora al matí, hi havia una boira ben espessa que no ens deixava veure el paisatge de baix. La caminada va durar unes 5 hores, amb les seves aturades tècniques per menjar i hidratar-nos (i també per observar el paisatge que veiem des de dalt de les muntanyes!). A mig matí vam arribar a Sant Jeroni, el cim més alt de tot el massís, a 1.236m sobre el nivell del mar.

Us deixem algunes fotos de la jornada!

La notíca ha estat redactada per Pol Jiménez, tècnic de camp del projecte BiSC.