Escriu-nos!

Si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari electrònic.

    L'informem que les seves dades seran utilitzades per la Fundació Privada Instituto de Salud Global Barcelona (ISGlobal), CIF: G65341695, adreça postal: carrer Rosselló, número 132, 2ª, 5ª i 7ª de Barcelona (08036), número de telèfon: (+34) 932 271 806, correu electrònic: info@isglobal.org.

    L'única finalitat de tractar les seves dades és enregistrar les necessàries per a poder donar resposta a la consulta que ens envia. Addicionalment, si escull alguna de les opcions per rebre informació, tractarem les seves dades per mantenir-lo/a informat/da de les nostres activitats, incloent l'enviament de newsletters, així com d'altres comunicacions que puguin resultar del seu interès. Les dades només seran utilitzades per les persones/unitats d'ISGlobal que ho requereixin en base amb les seves funcions i no es cediran en cap cas ni tampoc es faran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

    El tractament de les dades està emparat en el consentiment i les dades seran conservades mentre estigui vigent el seu consentiment.

    Pot exercir els drets reconeguts en la normativa de protecció de dades d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat o limitació adreçant-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades (info@isglobal.org) adjuntant una fotocòpia del seu document nacional d'identificació o bé equivalent.

    Així mateix, té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment, sense que aquest afecti a la licitud del tractament realitzat prèviament a la seva retirada. Per altra banda, si no està d'acord amb el tractament realitzat per ISGlobal o considera vulnerats els seus drets podrà presentar una reclamació en tot moment davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades.