El primer butlletí del projecte BiSC!

Ahir, dia 11 de maig, vam fer arribar per correu electrònic a les voluntàries de BiSC el primer butlletí del projecte. Aquest butlletí, és una nova via de comunicació amb les famílies de BiSC, en el qual hi podreu trobar curts reportatges, entrevistes, un recull de les notícies publicades a la web, novetats o un petit racó creatiu, entre d’altres.

En aquesta primera edició, l’equip de BiSC ens posa al dia sobre la situació actual del projecte i trobareu també un link a un reportatge sobre “Estar embarassada amb l’epidèmia del coronavirus”. Aquesta vegada hem entrevistat a la Júlia Huerta, infermera del projecte i a en Jordi Sunyer, investigador principal de BiSC. Finalment, juntament amb el recull d’algunes notícies publicades a la pàgina web de BiSC, també us expliquem el nou subestudi de BiSC per avaluar l’estat emocional de les voluntàries que hem estat realitzant aquestes últimes setmanes.

Al final del butlletí us hem volgut compartir un poema, acompanyat d’una il·lustració, que esperem que us agradi.

Esperem que aquesta nova part del projecte us sigui útil i us faci sentir més a prop de BiSC.

Us deixem un link directe al butlletí, i en el cas que no hagueu rebut o vulgueu començar a rebre el butlletí només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies a totes!