Nous centres d’atenció primària s’incorporen al projecte BiSC

Des de mitjans d’any, s’han unit els professionals dels centres d’Atenció Sexual i Reproductiva (ASSIR) Manso i Numància com a col·laboradors del projecte. Tots dos centres tenen com a referent l’Hospital Clínic Seu Maternitat, col·laborador del projecte des dels inicis.

Aquesta nova etapa s’està duent a terme amb molta il·lusió per part dels professionals, els quals consideren “una gran oportunitat per fer partícips a les embarassades de la zona d’una investigació d’aquesta envergadura” segons relata una de les llevadores que treballa en ambdós centres.

L’acollida per part de les embarassades interessades està sent molt satisfactòria, especialment per la facilitat i proximitat amb la que se’ls presenta la participació a l’estudi i la relació directa amb la seva llevadora, sense necessitat de desplaçar-se a altres centres per realitzar la primera visita de l’estudi.

Aquesta inclusió fa que ja siguem vuit centres col·laboradors* en aquesta investigació, facilitant així, una interacció directa entre l’estudi i les embarassades, però, hi ha altres mitjans com pot ser la pàgina web,que està a disposició de totes les embarassades interessades en participar o rebre informació del projecte, encara que no portin el control de la gestació en els nostres centres col·laboradors.

ASSIR Numància

ASSIR Manso

“ Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, pueden cambiar el mundo” Eduardo Galeano

* Centres col·laboradors:

ASSIR Guinardó – Sant Pau

ASSIR Can Vidalet

ASSIR Lluís Millet

ASSIR Manso

ASSIR Numància

Hospital de Sant Pau

Hospital Clinic Seu Maternitat

Hospital Sant Joan de Déu

La notícia ha estat redactada per l’Estela Rodríguez, llevadora de l’Hospital de Sant Joan de Déu.