L’equip de BiSC creix

A partir d’aquest mes de novembre el departament de psicologia i neuropsicologia del Projecte BiSC ja disposa d’una psicòloga més. Aquesta és una nova incorporació gràcies a l’atorgació de vàries ajudes del Programa Investigo (AGAUR) per la contractació de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives de recerca i innovació.

Son bones notícies pel projecte ja que ens permetrà seguir millorant en l’organització i planificació de les proves i tests que formen el protocol de les avaluacions del neurodesenvolupament dels infants i la salut mental materna en cada una de les visites (presencials i a distància) que estem portant a terme actualment així com les que estan per venir.

Els tests del protocol de neurodesenvolupament dels infants del projecte BiSC fins a data d’avui son:

Cada un d’aquests tests i qüestionaris està en una fase diferent del procés de recerca. Mentre que els primers ja s’estan introduint a les nostres bases de dades per a poder ser analitzats i extreure’n resultats de la investigació, altres encara s’estan corregint per donar feedback individual a les voluntàries o encara estan en fase d’enviament a cada una de les voluntàries que accepta la visita.

Per altra banda, i molt important, aquest augment de l’equip de neuropsicologia suposa millorar la resposta que volem donar a totes les voluntàries del projecte, accelerant el retorn dels tests que han anat responent i tenint cura de tots els seus dubtes i inquietuds sobre el seu rol en el projecte.

Darrera dels tests de neurodesenvolupament i salut mental hi ha una gran tasca meticulosa i complexa, on tot l’equip BiSC, des dels investigadors principals fins als estudiants col·laboradors, en fan possible la seva organització, recollida i anàlisi.

L’equip creix i el projecte s’enriqueix, i no oblidem mai que és el compromís i l’esforç de les voluntàries i voluntaris de BiSC el que ens permet tirar endavant.

Aquesta notícia ha estat redactada per la Muriel Ferrer, psicòloga del Projecte BiSC.