Qui son els gestors de dades de BiSC?

Com ja us vam compartir en una notícia anterior, BiSC ha aconseguit suport de la Generalitat de Catalunya del programa d’ajuts a la contractació de persones joves demandants d’ocupació, les beques Investigo 2022. Des d’aquest mes de novembre l’equip de gestió de dades (data management) compta amb dues incorporacions. A continuació podeu trobar una petita presentació dels dos perquè els pugueu conèixer amb més detall:

L’Adrià Sentís és graduat en ciències biomèdiques i va realitzar el màster de microbiologia avançada a la Universitat de Barcelona. Actualment està finalitzant un segon màster en Estadística i Investigació Operativa a la Universitat Politècnica de Catalunya. Degut a la seva base acadèmica ha decidit desenvolupar-se en l’àmbit professional del tractament de dades en el sector de la biologia per així integrar els coneixements que té dels dos móns.

El Toni Galmés va estudiar el doble grau d’estadística i economia, i va cursar un màster en ciència de dades. A més, compta amb 3 anys d’experiència professional en diferents projectes relacionats amb l’anàlisi de dades. Degut a la seva experiència dual, donarà suport pel projecte tant en l’anàlisi estadístic com en la gestió de les dades.

Tots dos s’uneixen a l’equip de data managers que també està format per la Dra.Maria Foraster (investigadora i coordinadora de l’equip de gestió de dades), el Mikel Esnaola (estadístic), l’Àlex Morillas (data manager) i el Pol Jiménez (tècnic d’investigació). Podeu llegir més sobre cadascún d’ells a l‘apartat d’equip de la nostra web.

A BiSC estem encantats amb la incorporació de l’Adrià i el Toni, ens carrega d’energia per seguir amb les tasques de neteja i organització de dades i afrontar l’anàlisi de les mateixes. Benvinguts!

(D’esquerra a dreta de la imatge: l’Adrià, el Toni, l’Àlex i el Pol)

Aquesta notícia ha sigut redactada per l’Àlex Morillas, data manager del Projecte BiSC.