Els inicis del projecte BiSC!

Ha passat un any des que vam donar el tret de sortida amb la reunió “kick off”. Reunió en la qual exposaríem un projecte amb peus i cap, una il·lusió per ajudar a la nostra societat, ajudar els futurs integrants del nostre món, hauríem de saber si la contaminació pot afectar els nostres éssers en potència des de l’embaràs.

Tots estàvem i estem il·lusionats amb el projecte BISC, ara tirem la mirada enrere i malgrat que teníem objectius molt ambiciosos hem obtingut grans coses en aquest any.

Entre els 3 centres participants Hospital Clínica Maternitat, Hospital Sant Joan de Déu i Hospital Sant Pau ja hem reclutat un total de 400 dones embarassades dels quals 200 ja han donat una llum. També s’han començat a realitzar Ressonàncies Magnètiques post-natals.

És un projecte que té motor propi però per al que encara ens queda molt per treballar i necessitem l’ajuda de totes les dones embarassades possibles. Com a conclusió només diré, el voler és poder i amb il·lusió el treball dur es fa més fàcil.

Gràcies a tot l’equip.

L’equip de BiSC.

La notícia ha estat redactada per la Marta Muniesa, obstetra del projecte BiSC.