Nou estudi a BiSC per avaluar l’estat emocional de les voluntàries BiSC

Ens trobem en un moment d’excepcionalitat, afectats per una pandemia vírica que està tenint conseqüències importants en quant al nombre i la severitat d’afectats arreu del món. Una altra conseqüència de la pandèmia i la situació a Espanya, és la declaració de l’estat d’alarma i la restricció de moviment de la població, que ha quedat confinada per tallar l’allau de contagis de la COVID-19. Aquest aïllament durant un període de temps relativament llarg, sense contacte directe amb altres persones i sense poder sortir d’un espai relativament petit, pot afectar emocionalment a tota la població.

Per aquesta raó, hem iniciat un nou estudi basat en qüestionaris per avaluar l’estat emocional de les voluntàries BiSC. És un estudi molt important, que permetrà avaluar l’impacte d’aquesta crisi sanitària a la salut mental d’embarassades i mares amb nadons petits.

Cada dues setmanes, les voluntàries seran convidades a respondre un petit qüestionari amb preguntes sobre com gestionen el confinament i la preocupació derivada de la COVID-19.

A part, hem volgut donar suport a les voluntàries creant noves vies de contacte amb BiSC per poder solucionar, en la mesura del nostre coneixement i de les nostres possibilitats, qualsevol dubte que tinguin sobre COVID-19 i embaràs, lactància i afectació a nadons.

Us deixem aquest video preparat per en Jordi Sunyer, investigador principal del projecte BiSC, dirigit a les voluntàries per presentar l’estudi sobre la COVID-19 i la salut mental.

De nou, aprofitem l’avinentesa per tornar a agrair l’esforç i la dedicació de totes les voluntàries.

Desitgem que totes i tots els vostres familiars estigueu sans i estalvis. Us fem arribar una forta abraçada a totes.

L’equip BiSC!