Tornem amb les piles carregades!

Ara que s’ha acabat l’estiu i tot l’equip ha pogut descansar (I esperem que totes vosaltres també!), tornem a l’oficina amb moltes ganes de continuar amb el projecte i anar avançant de mica en mica en la investigació.

Contínuament estem completant i acabant seguiments i és que… a finals d’aquest mes de setembre tots els infants BiSC ja tindran més de 2 anys!!

Avui en dia tenim en marxa dos moments de seguiment en els quals avaluem el neurodesenvolupament i obtenim informació molt valuosa que us podem retornar en forma d’informes de resultats explicant com es van desenvolupant les vostres nenes i els vostres nens:

  • Fem un seguiment NO presencial pels 28 mesos a través d’uns qüestionaris i tests de neurodesenvolupament i llenguatge que completeu vosaltres a casa (de manera online i en paper per correu postal). Després ens retorneu perquè els puguem avaluar.
  • També fem un seguiment PRESENCIAL pels 4 anys que consta d’una visita amb una de les nostres estimades psicòlogues on els vostres infants vindran a jugar mentre vosaltres sou entrevistades per una de les tècniques. En aquesta visita també recollim mesures antropomètriques i mostres que ens serveixen per incloure en els anàlisis.

Algunes encara no n’heu fet cap, d’altres ja n’heu fet un i unes poques ja heu fet els dos. A totes i cada una, moltes gràcies!! Gràcies per continuar amb nosaltres i ajudar-nos a poder fer ciència i millorar així la salut de totes i tots.

Esperem poder continuar amb vosaltres molt més temps i veure com van creixent tots els infants d’aquesta gran família BiSC.

Aquesta notícia ha estat redactada per la Paula Llabrés, tècnica del Projecte BiSC.