BiSC als mitjans de comunicació

Ja han estat diverses vegades que BiSC ha aparegut als mitjans de comunicació (radio, premsa i televisió), tant nacionals com internacionals, i això que encara estem en fase de reclutament i no hem pogut començar encara a explotar resultats!

És molt important per BiSC i per tots els projectes científics, fer-ne promoció i difusió de tots els nous coneixements, per permetre al món científic i a la població general conèixer les noves investigacions i que puguin apreciar, comparar, qüestionar i interpretar els resultats. Els mitjans de comunicació són fonamentals per a la transmissió de coneixement científic al públic i per configurar una cultura científica en la societat.

Fa pocs dies, vam rebre la visita d’un fotògraf d’una coneguda revista internacional (no podem nombrar fins que surti la publicació a l’abril) per fer-ne un complet reportatge fotogràfic de BiSC. Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les voluntàries que accedeixen a formar part d’aquests reportatges que anem tenint, sovint feixucs, però de gran importància per a la difusió del projecte.

La notícia ha sigut redactada per la Mar Álvarez, project manager del projecte BiSC.