Nou grup d’investigació en nutrició a BiSC!

A l’equip de BiSC seguim sumant. Aquesta vegada estem contents de donar la benvinguda a tres nous membres a l’equip investigador. Són la Camille Lassale, el Jordi Júlvez i l’Oren Contreras que ens donaran un cop de mà per entendre com les dades de nutrició poden tenir un impacte en la salut mental dels vostres fills i filles.

Aquesta tasca l’emprendran gràcies a la creació del grup d’investigació en Nutrició. Tenen moltes idees i ganes de poder contribuir al que ja hem anat aprenent sobre els efectes de l’entorn sobre la salut infantil. Aquesta nova línia de recerca a BiSC serà possible gràcies a la dades que ens vau facilitar sobre la vostra dieta durant l’embaràs i posteriorment en els vostres fills. També utilitzarem la informació sobre alletament.

Alguns dels temes que ens permetrà entendre la creació d’aquest nou grup de treball es si, per exemple, la qualitat de l’alimentació durant etapes prenatals i postnatals es important pel desenvolupament físic, metabòlic, cognitiu i cerebral de l’infant. A més, també estudiarem amb deteniment quins són els mecanismes biològics que es veuen alterats i la presència de factors nutricionals que puguin ajudar a protegir aquests aspectes concrets de la salut infantil.

Esperem que ben aviat ens puguem anar informant sobre el que vagin trobant. Com sempre us mantindrem informats de seguida que tinguem notícies fresques!

La notícia ha sigut redactada per la la Camille Lassale, el Jordi Júlvez i l’Oren Contreras, investigadors del projecte BiSC.